Vepor.net

Snabba leveranser - Hög service

Vepa eller Uppblåsbart – Ballonger och Zeppelinare

Nyligen fick vi en förfrågan på en jätteballong ca 2m i diameter med 4-färgstryck som skulle användas inomhus för ett endagarsevent. Självklart kan vi leverera sådant men minimum är 10st ballonger. Alternativt går det att beställa 1 st. Zeppelinare från storlek 3m i diameter och uppåt. Men kostnaden blir (för de flesta kunder) för hög om produkten endast skall användas under ett endagarsevent. Så det slutade med att kunden valde en vepa i formatet 250x150cm.

Om du vill beställa ballonger eller zeppelinare så har vi gjort en liten checklista nedan.

 

BALLONGER

  • Vill du trycka ett 4-färgs motiv så bör man trycka på vit bakgrund.
  • Berätta för oss om ni ska fylla ballongerna med luft eller helium. Om ni skall fylla ballongerna med luft bör de tryckas upp och ned så att man kan läsa trycket när ballongerna hängs upp.
  • Behöver ni beställa helium, rep och förankring? Vi säljer inte Helium, kontakta AGA.

 

ZEPPELINARE

  • Produkten är ej anpassad för utomhusbruk vid minusgrader.
  • Leverans sker utan rep och markförankring. Detta pga. användningsområdena skiljer sig stort från fall till fall. Det finns därför ingen standardlängd på rep och standardstorlek på förankring. Kontakta en lokal skyltmontör som kan anpassa detta utefter rådande förutsättningar.
  • En Zeppelinaren måste fyllas med helium för att kunna sväva. Vi säljer inte Helium, kontakta AGA. Beställ alltid extra helium för att kunna fylla på vid behov. Helium är en lätt gas som söker sig ut genom sömmar och ventil.
31 Oct 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)